Op zoek naar een psychotherapeut in Amsterdam?

Vraag nu een vrijblijvende intake aan!

✔︎ geen wachttijden

✔︎ verzekerde zorg

✔︎ professionele hulp

Wil je met een Psychotherapeut in Amsterdam praten?

Iedereen heeft wel eens een periode dat het wat minder gaat. Je voelt je somber of angstig, ervaart problemen in de privésfeer of op je werk. Je cijfert jezelf weg en zet de behoeftes van een ander op de eerste plaats. Uiteindelijk kom je op een punt dat je het gevoel hebt de regie over je eigen leven kwijt te zijn.

Soms lukt het om deze problemen zelfstandig op te lossen, maar soms heb je daar gewoonweg wat hulp bij nodig. Focus GGZ biedt deze hulp. Je hoeft het niet meer alleen te doen, want wij zijn er voor jou.

Kom je er zelf even niet meer uit? Heb je een vraag of wil je meer informatie over onze behandelingen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier!

Je mag ook direct bellen op 085 273 51 93

null

Neem nu contact op met onze Psychotherapeut

Contactformulier
null

Meld je aan voor behandeling

Aanmeldformulier

Contactformulier

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!
Je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie op je bericht.

  Naam

  Email

  Hoe ken je ons?

  Vraag

  Hoge cliënten tevredenheidsscore

  Algemene waardering - 8,9
  Functioneren van behandelaar - 9,2
  Deskundigheid van behandelaar - 9,7
  Bereikbaarheid - 9,0

  Korte Wachttijden

  Door de uitbreiding van ons therapeuten team in Amsterdam, hebben wij momenteel geen wachttijden! Je kunt dus meteen bij Focus GGZ terecht!

  Huidige wachttijden

  Telefonisch - 5 tot 10 dagen
  Intake - 2 tot 4 weken
  Behandeling - 2 weken

  CaleidoZorg vanaf 1 maart nu ook in Amsterdam

  CaleidoZorg heeft als visie om zorg bereikbaar en betaalbaar te houden voor iedereen. Vanaf 1 maart is er vanuit die visie weer een extra stap gezet door de overname van Focus GGZ. Door deze overname zijn we nu ook bereikbaar in regio Amsterdam. Met deze stap werken we steeds meer aan het omlaag krijgen van de wachttijden voor mensen met een complexe problematiek. Wij kijken ernaar uit om ook in Amsterdam onze cliënten zo goed mogelijk en op een herstelgerichte manier te kunnen helpen. Een manier die ook mooi aansluit bij de missie van FocusGGZ.