Onze werkwijze

Op het moment dat je kiest voor een behandeling bij Focus GGZ, dan verloopt dit proces in 4 stappen:

1. Intake

Je bent klaar voor een volgende stap en wij gaan jou daarbij helpen! Nadat je het aanmeldformulier hebt ingevuld, bellen wij je voor een intake. Voor die tijd hebben wij de verwijsbrief van je huisarts alvast nodig. Zonder deze verwijsbrief kan de intake niet plaatsvinden.

2. Behandelplan

Na de intake stellen wij een behandelplan op. We werken altijd met trajecten die een duidelijke kop en staart hebben. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en hoe lang je met het traject bezig bent. Het behandelplan wordt altijd in overleg met jou definitief gemaakt.

3. Behandeling

Onze behandeling wordt altijd gegeven door een ervaren psycholoog. De behandeling bestaat uit individuele sessies, maar je krijgt ook huiswerk mee zodat je tussen de sessies door bewust bezig bent met je proces. Alleen op die manier kun je constructief aan de slag met de dingen waar je tegenaan loopt.

4. Nazorg

We streven ernaar je zo goed mogelijk te helpen, maar we weten ook dat je altijd weer tegen dingen aan kunt lopen nadat je klaar bent met je behandeling bij ons. Daarom bieden wij de mogelijkheid om altijd contact met ons op te nemen op het moment dat er dingen spelen waar je zelf niet uitkomt.

Algemene voorwaarden

Wil je alles nog eens rustig nalezen, dan kun je alle informatie terugvinden in onze algemene voorwaarden! Klik hier…