Behandelingen

Extra online behandelingen tijdens alle maatregelen rondom Corona (COVID-19)

Gezien de huidige ontwikkelingen rondom het Coronavirus (COVID-19), hebben wij besloten alle medewerkers vanuit huis te laten werken en onze intakes en behandelingen via videobellen te laten plaatsvinden. Door uitbreiding van het team hebben wij nu extra ruimte gekregen voor nieuwe cliënten. Er zijn nu nog plekken vrij om nieuwe behandelingen te starten, maak hier gebruik van.

Echte Online Psycholoog

Het hele team van Focus GGZ werkt nu als online psycholoog via beeldbellen. Onze online psychologen bieden online therapie met dezelfde duur, frequentie, kwaliteit en vergoeding als in een reguliere spreekkamer. De verbinding tussen jou en Focus GGZ tijdens de online therapie is beveiligd, zodat je privacy gewaarborgd is. Onze behandelingen zijn conform de GGZ richtlijnen.

Online behandelmogelijkheden voor angst en depressie bij Focus GGZ zijn nu via beeldbellen: je voert live gesprekken met een online psycholoog via ons programma voor beeldbellen. Dit is de meest gekozen vorm van online depressie therapie en online angst therapie.

Focus GGZ beeldbellen

Wij bieden beeldbellen via ons beeldbel programma, voor de meest optimale en beveiligde digitale behandelervaring. Dankzij het door ons gebruikte programma kunnen wij alle privacyregels waarborgen. Na het inplannen van de intake, stuurt Focus GGZ jou een uitleg over het programma waar we mee gaan werken en hoe het proces verloopt.

Voordelen Focus GGZ Online Therapie

Met online behandeling voor depressie en angst ontvang je dezelfde kwaliteit zorg, zoals je die ook in de reguliere spreekkamer van Focus GGZ kunt verwachten. Toch is het even wennen voor iedereen, daarom hierbij ook positieve aspecten van deze manier van behandelen op een rijtje:

  • Online therapie vanuit huis – Een vertrouwde omgeving kan bijdragen aan sneller herstel
  • Geen reistijden of reiskosten
  • Online therapie nu ook mogelijk vanuit het buitenland
  • Geen wachtkamer, dus ook meer privacy

Wij werken uitsluitend met zeer ervaren professionals die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van behandelingen. We werken uitsluitend met behandelmethoden die wetenschappelijk bewezen effectief zijn en aansluiten bij de Nederlandse richtlijnen.

CaleidoZorg vanaf 1 maart nu ook in Amsterdam

CaleidoZorg heeft als visie om zorg bereikbaar en betaalbaar te houden voor iedereen. Vanaf 1 maart is er vanuit die visie weer een extra stap gezet door de overname van Focus GGZ. Door deze overname zijn we nu ook bereikbaar in regio Amsterdam. Met deze stap werken we steeds meer aan het omlaag krijgen van de wachttijden voor mensen met een complexe problematiek. Wij kijken ernaar uit om ook in Amsterdam onze cliënten zo goed mogelijk en op een herstelgerichte manier te kunnen helpen. Een manier die ook mooi aansluit bij de missie van FocusGGZ.